Zoek

Nul-op-de-meter woningen in Nieuw-Buinen en Musselkanaal

Lees verder

In tweeënhalve dag van het gas

50 seniorenwoningen worden all-electric gemaakt. Daarvoor krijgt elke woning zijn eigen AWB lucht-water-warmtepomp van het type GeniaAir op het dak. Daar komen ook de zonnepanelen die het gebouw zo goed als nul-op-de-meter moeten maken.

Nul-op-de-meter woningen in Nieuw-Buinen en Musselkanaal

Voor de 27 Nul Op de Meter woningen die in opdracht van wooncorporatie Levier gebouwd worden zal gebruik worden gemaakt van het all-electric systeem van AWB. Levier zorgt er zo voor dat wonen betaalbaar blijft, en helpt zo het milieu.

11 NOM woningen te Leek met GeniaAir systeem

Op de Houtwal te Leek zijn door Woonstichting Wold & Waard 11 NOM woningen gerealiseerd met het GeniaAir All electric systeem.

Verduurzaming van 10 seniorenwoningen met het GeniaAir Systeem

Woningstichting Kleine Meijerij heeft 10 aanleunwoningen van de sloophamer gered door er individuele duurzame senioren woningen van te maken. Dit is gedaan met de AWB GeniaAir systeem Hybrid i.c.m. de ThermoMaster C-XV.

10 Luxe nieuwbouw woningen voorzien van GeniaAir Hybrid

In Zegschans - Zoetermeer wordt er aan een nieuwbouw project gewerkt van 10 luxe woningen. Het project dat zich bevind aan de historische dijk route tussen Zoetermeer en Benthuizen straalt het historische karakter nog goed uit.

Alles over Flat met Toekomst

Woningcorporatie Mitros heeft aan de markt gevraagd om een project overstijgend renovatieconcept te ontwikkelen en te realiseren voor de flatwoningen. Volgens het uitgangspunt van Nul-op-de-Meter (All electric) inclusief keuken, badkamer en toilet.

11 woningen GeniaAir systeem All electric

De nieuw te bouwen 11 woningen in project Wiarda te Leeuwarden worden gebouwd in een eigentijdse wijk met mooie Friese dorpsarchitectuur. De gemeente Leeuwarden heeft hoge duurzaamheidsambities voor Wiarda. Zo is er geen gasleiding in de wijk, er is daarom gekozen voor het GeniaAir systeem All electric van AWB.

Passief huis Doetinchem

In augustus 2012 startten Sité Woondiensten en leden van het Consortium E+ (Architektengroep Gelderland, Bouwbedrijf EBU, Bouwvisie Advies, Hogeschool Arnhem-Nijmegen, HtW Installatietechniek, Syntens en Wassink Installatie) aan de renovatie van vier woningen aan de Multatulistraat in Doetinchem.

162 ThermoMaster C-XV & Warmtepomp pilots

In opdracht van woningcorporatie 'de Huismeesters' uit Groningen plaatst Energiewacht uit Assen 162 stuks van het toestel ThermoMaster C-XV 25.

Nieuwbouw Bilgaard Leeuwarden met de GeniaHybrid

Binnen woningcorporatie Elkien bestond in 2010 al tijden de behoefte om nieuwe technieken op het gebied van duurzaamheid te monitoren. Deze behoeft kwam voort uit het streven van Elkien om het energiegebruik van de woningvoorraad te reduceren,

GeniaAir systeem Hybrid i.c.m. ThermoMaster C-XV

Wooncorporatie Centrada uit Lelystad wil aan de hand van een pilot met het AWB GeniaAir systeem Hybrid kijken wat dit systeem doet met de energieindex

Acht nul-op-de-meter corporatiewoningen in Grootegast (Groningen)

Woningcorporatie Wold & Waard in het Groningse plaatsje Leek heeft de ambitie om haar hele woningvoorraad de komende jaren energieneutraal te maken. De eerste huizen zijn inmiddels opgeleverd.

76 woningen toestel ThermoElegance Advance

In opdracht van woningcorporatie 'Actium' uit Assen plaatst Feenstra uit Groningen 76 ThermoElegance Advance toestellen van AWB.

54 GeniaAir warmtepomp- systemen in zorgappartementen

In opdracht van Woningstichting Brabantse Waard zijn 54 zorgappartementen in het nieuwe zorgcentrum Mauritshof voorzien van het GeniaAir warmtepomp systeem.

91 ThermoMaster C-XV

In opdracht van de Groningse woningcorporatie 'Lefier' plaatst Feenstra uit Groningen 91 stuks van het toestel ThermoMaster C-XV 30.