Zoek

27 Nul Op de Meter woningen in Nieuw-Buinen en Musselkanaal

In 27 nul-op-de-meter woningen die in opdracht van wooncorporatie Levier gebouwd worden te Nieuw Buinen wordt het GeniaAir all-electric systeem van AWB toegepast.

Het project

Woningcorporatie Levier werkt in verschillende dorpen en wijken aan projecten om woningen nul-op-de-meter te maken. Aannemer Benus Benus uit Musselkanaal bouwt de woningen, de installatie is ontworpen en geïnstalleerd door Tabak Installatietechniek B.V uit Ter Apel.

De GeniaAir lucht/water warmtepomp zorgt voor de productie van verwarming en warmwater met een energiekostenbesparing tot wel 35%. De 200 of 300 liter ThermoBoiler biedt warmwater voor iedere gezinssituatie. Met de elektrische naverwarming wordt het comfort ook onder uitzonderlijke omstandigheden gegarandeerd.

Over Levier

Levier werkt aan energiezuinige woningen. Levier knapt veel oudere woningen op, zodat ze minder of helemaal geen energie verbruiken. De nieuwbouwwoningen zijn zoveel mogelijk energieneutraal. Met deze 'nul-op-de-meter' woningen zal er gebruik worden gemaakt van het all-electric systeem van AWB, Levier zorgt er zo voor dat wonen betaalbaar blijft en helpt zo het milieu.

 

Aannemer: Bouwonderneming Gebroeders Benus

Installatiebedrijf: Tabak Installatietechniek B.V, Ter Apel

Datum oplevering: mei t/m september 2018