Zoek

Beheer op afstand via API

Beheer op afstand via API Het beheer op afstand van AWB cv-ketels is nu ook mogelijk via API. Integreer eenvoudig de verschillende API-services via het API-Developers Programma in uw eigen IT-omgeving.

Contact

Beheer op afstand met actieve monitoring via API

Het AWB API-platform biedt nuttige gegevens over uw verwarmingssystemen. U kunt systeeminstellingen en tijdschema’s beheren, algemene systeeminformatie krijgen, evenals diagnostische en analysegegevens. Dit bevat status- en foutcodes met beschrijvingen en meldingen van het verwarmingstoestel. Verder zijn er veel datapunten van het verwarmingssysteem uit te lezen en aan te passen. Het API-platform geeft niet alleen inzicht in de actuele waarden van datapunten, maar ook in de historische waarden.

Het is ook mogelijk om de goede werking van het verwarmingssysteem op afstand te waarborgen. Bijvoorbeeld door monitoring van de waterdruk kan er actie worden ondernomen door de installatie bij te vullen voordat de waterdruk te laag is en het toestel in storing valt.

Integreer eenvoudig de verschillende API-services via het API-Developers Programme in uw eigen IT-omgeving.

Wat is een API?

Een Application Programming Interface (API) is een technische interface waarmee twee afzonderlijke IT-systemen (Applications) via internet met elkaar kunnen communiceren. Het kan worden gebruikt om gegevens uit te wisselen. De klant kan gegevens opvragen en ophalen van de server. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor verdere verwerking in een toepassing.

AWB API-platform

Het AWB API-platform bestaat uit meerdere API's. Deze leveren verschillende gegevens, die kunnen worden gebruikt voor diagnose en analyse van de verwarmingssystemen op afstand. De volgende gegevens zijn opgenomen:

  • Systeeminformatie van het verwarmingssysteem
  • Statusinformatie van het verwarmingssysteem
  • Tijdschema's Instellingen
  • Diagnostische gegevens, datapunten, foutcodes, beschrijvingen
  • Meldingen

Aan de slag

Interesse of vragen?

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen via controls@awb.nl of neem contact op met uw rayonmanager.

API Documentatie

Log in op onze API Developer Portal om toegang te krijgen tot de API documentatie.