Zoek

Technisch Project Advies

helpt maximaal rendement uit uw project te halen.

Schrijft u technische producten voor aan opdrachtgevers in projecten? Bent u vakmatig geïnteresseerd in duurzame innovaties zoals warmtepompen? Vaillant Group Netherlands is specialist in het toepassen van duurzame systeemtechnologie en biedt u ondersteuning passend binnen uw functie:

Over Vaillant Group

De Vaillant Group bedenkt en ontwikkelt energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Installatie- en gebruiksgemak zijn daarbij het uitgangspunt. Het familiebedrijf heeft meer dan 140 jaar ervaring in ruim 20 landen wereldwijd. In Europa is de Vaillant Group de op één na grootste fabrikant met verwarmingstechnologie als kerntaak. Meer informatie

 

Het Nederlandse onderdeel van de Vaillant Group bestaat uit twee sterke merken: AWB en Vaillant. Met AWB voor de projectenmarkt en Vaillant als vertrouwde partner voor de particuliere markt. Gedreven door ambitie en innovatie streeft Vaillant Group Netherlands naar de beste service voor haar klanten en producten van hoge kwaliteit.