Zoek

Referenties

Een greep uit de diverse projecten waaraan AWB bijdraagt.

Verduurzaming van 10 seniorenwoningen met het GeniaAir systeem

Woningstichting Kleine Meijerij heeft 10 aanleunwoningen van de sloophamer gered door er individuele duurzame senioren woningen van te maken. Dit is gedaan met de AWB GeniaAir systeem Hybrid i.c.m. de ThermoMaster C-XV.

Lees verder

54 GeniaAir warmtepompsystemen in zorgappartementen

In opdracht van Woningstichting Brabantse Waard zijn 54 zorgappartementen in het nieuwe zorgcentrum Mauritshof voorzien van het GeniaAir warmtepomp systeem.

Lees verder

GeniaAir systeem Hybrid i.c.m. ThermoMaster C-XV

Woningcorporatie Centrada

Wooncorporatie Centrada uit Lelystad wil aan de hand van een pilot met het AWB GeniaAir systeem Hybrid kijken wat dit systeem doet met de energieindex.

Lees verder

162 ThermoMaster C-XV & Warmtepomp pilots

In opdracht van woningcorporatie 'de Huismeesters' uit Groningen plaatst Energiewacht uit Assen 162 stuks van het toestel ThermoMaster C-XV 25.

Lees verder

76 woningen toestel ThermoElegance Advance

In opdracht van woningcorporatie 'Actium' uit Assen plaatst Feenstra uit Groningen 76 ThermoElegance Advance toestellen van AWB.

Lees verder

91 ThermoMaster C-XV

In opdracht van de Groningse woningcorporatie 'Lefier' plaatst Feenstra uit Groningen 91 stuks van het toestel ThermoMaster C-XV 30.

Lees verder

11 woningen GeniaAir systeem All electric

De nieuw te bouwen 11 woningen in project Wiarda te Leeuwarden worden gebouwd in een eigentijdse wijk met mooie Friese dorpsarchitectuur. De gemeente Leeuwarden heeft hoge duurzaamheidsambities voor Wiarda. Zo is er geen gasleiding in de wijk, er is daarom gekozen voor het GeniaAir systeem All electric van AWB.

Lees verder