Zoek

Samenwerking- en prestatieovereenkomst getekend met Maasdelta Groep

In lijn met het KetelBeheersPlan dat AWB al jaren succesvol in de markt implementeert zijn donderdag 8 december jl. de handtekeningen gezet onder een zg. samenwerking- en prestatieovereenkomst met de Maasdelta Groep.

 

Vanuit de AWB visie en expertise wordt er met de overeenkomst een bijdrage geleverd die leidt tot kostenbeheersing, meer comfort voor de eindgebruiker, minimale belasting voor het milieu, veilige installaties, minder energieverbruik en een optimale levensduur van de cv-ketel.

 

Preventief en correctief onderhoud

Het uitgangspunt is een open, transparante en prestatiegerichte werkwijze tussen Maasdelta, AWB en andere partners met de ambitie om de prestaties van zowel de producten als de te leveren diensten aan de opdrachtgever continu te optimaliseren. De duurzame samenwerkingsvorm moet leiden tot o.a:

  • 100% veilige individuele cv-installaties;
  • Comfortverbetering en bevordering van klant tevredenheid van de gebruiker;
  • Duurzame en energiezuinige cv-installaties;
  • Minimale belasting voor het milieu;
  • Optimale levensduur van de cv-ketel.

 

Over Maasdelta Groep

De Stichting Maasdelta Groep is de verhuurder van meer dan 16.000 woningen en bedrijfsruimten in Hellevoetsluis, Spijkenisse, Maassluis en Rotterdam. Vanuit de lokale vestigingen bieden we ze klanten een gevarieerd aanbod aan huur- en koopwoningen. De stichting zorgt samen met huurders en gemeenten voor voldoende duurzame en betaalbare woningen voor in het bijzonder de laagste inkomensgroepen in haar vestigingsgemeenten. De Maasdelta Groep richt zich daarbij op het verbeteren en beheren van met name de (bestaande) woningvoorraad.