10 Luxe nieuwbouw woningen voorzien van GeniaAir Hybrid

In Zegschans - Zoetermeer wordt er aan een nieuwbouw project gewerkt van 10 luxe woningen. Het project dat zich bevind aan de historische dijk route tussen Zoetermeer en Benthuizen straalt het historische karakter nog goed uit.

Verduurzaming van 10 seniorenwoningen met het GeniaAir Systeem

Woningstichting Kleine Meijerij heeft 10 aanleunwoningen van de sloophamer gered door er individuele duurzame senioren woningen van te maken. Dit is gedaan met de AWB GeniaAir systeem Hybrid i.c.m. de ThermoMaster C-XV.

Samenwerkings- overeenkomst met KetelBeheersPlan afgesloten

Energiewacht Groep Zwolle en AWB zijn een samenwerkingsovereenkomst (KetelBeheersPlan) met elkaar aangegaan voor de duur van 5 jaar met de intentie voor nog eens 5 jaar.

54 GeniaAir warmtepomp- systemen in zorgappartementen

In opdracht van Woningstichting Brabantse Waard zijn 54 zorgappartementen in het nieuwe zorgcentrum Mauritshof voorzien van het GeniaAir warmtepomp systeem.

162 ThermoMaster C-XV & Warmtepomp pilots

In opdracht van woningcorporatie 'de Huismeesters' uit Groningen plaatst Energiewacht uit Assen 162 stuks van het toestel ThermoMaster C-XV 25.

Passief huis Doetinchem

In augustus 2012 startten Sité Woondiensten en leden van het Consortium E+ (Architektengroep Gelderland, Bouwbedrijf EBU, Bouwvisie Advies, Hogeschool Arnhem-Nijmegen, HtW Installatietechniek, Syntens en Wassink Installatie) aan de renovatie van vier woningen aan de Multatulistraat in Doetinchem.

11 woningen GeniaAir systeem All electric

De nieuw te bouwen 11 woningen in project Wiarda te Leeuwarden worden gebouwd in een eigentijdse wijk met mooie Friese dorpsarchitectuur. De gemeente Leeuwarden heeft hoge duurzaamheidsambities voor Wiarda. Zo is er geen gasleiding in de wijk, er is daarom gekozen voor het GeniaAir systeem All electric van AWB.

Nieuwbouw Bilgaard Leeuwarden met de GeniaHybrid

Binnen woningcorporatie Elkien bestond in 2010 al tijden de behoefte om nieuwe technieken op het gebied van duurzaamheid te monitoren. Deze behoeft kwam voort uit het streven van Elkien om het energiegebruik van de woningvoorraad te reduceren,

76 woningen toestel ThermoElegance Advance

In opdracht van woningcorporatie 'Actium' uit Assen plaatst Feenstra uit Groningen 76 ThermoElegance Advance toestellen van AWB.

GeniaAir systeem Hybrid i.c.m. ThermoMaster C-XV

Wooncorporatie Centrada uit Lelystad wil aan de hand van een pilot met het AWB GeniaAir systeem Hybrid kijken wat dit systeem doet met de energieindex

91 ThermoMaster C-XV

In opdracht van de Groningse woningcorporatie 'Lefier' plaatst Feenstra uit Groningen 91 stuks van het toestel ThermoMaster C-XV 30.