Zoek

Nieuw: TPAonline

Start een videogesprek met uw Technisch Project Adviseur

Juni 2016 - Speciaal voor adviseurs, architecten en aannemers is er nu TPAonline, het videogesprek van de afdeling Technisch Project Advies. Met de inplanmodule op www.TPAonline.nl bepaalt u zelf wanneer u uw adviseur spreekt via een videogesprek.

 

U geeft online aan waar u meer informatie over wilt hebben en op welk moment. Onze Technisch Project Adviseur belt u op het aangegeven moment een unieke sessiecode door. U voert die code in op www.TPAonline.nl en de interactieve videoverbinding met uw Technisch Project Adviseur wordt tot stand gebracht.

 

Bespreken, delen, samenwerken

Met TPAonline staat uw Technisch Project Adviseur altijd aan uw zijde. In maximaal 30 minuten durend videogesprek worden u desgewenst alle ins en outs van onze duurzame totaaloplossingen voor nieuwbouw en renovatie voorgelegd en worden vragen beantwoord. Een webcam is niet verplicht maar geeft u wel een maximale contactbeleving.

 

Wilt u bijvoorbeeld advies over het GeniaAir warmtepompsysteem van AWB of de subsidieregeling op dit product? Plan een videogesprek met onze Technisch Project Adviseur.

 

Meer informatie en videogesprek plannen: www.TPAonline.nl