Zoek

Behaal uw CO-Certificering

 • Training & examen op één dag
 • Persoonlijke aandacht
 • Training van een ervaren trainer
Boek direct uw praktijkexamen

Moet u het Bewijs van Vakmanschap CO nog behalen? Vanaf nu kan dat ook bij AWB! Als echte ketelspecialist kunnen wij u natuurlijk het beste helpen, zodat u met een certificaat de deur uit loopt. AWB biedt hierbij de praktijkexamens aan voor het profiel Service en Onderhoud, niveau 2 en 3/4.

De inhoud van het praktijkexamen

Het praktijkexamen bestaat uit één of meerdere op het profiel aangesloten praktijkopdrachten. Aan de hand van een scorelijst bepaalt de examinator of u geslaagd bent. Bij goed gevolg van het praktijkexamen, ontvangt u het Bewijs van Vakmanschap. Uw Bewijs van Vakmanschap wordt geregistreerd in het centraal register en heeft een geldigheidsduur van 5 jaar. Daarna dient u het theorie en praktijkexamen weer opnieuw met goed gevolg af te leggen.

Het examenprogramma

AWB biedt de mogelijkheid om vóór het praktijkexamen een voorbereidende training te volgen. U start in de ochtend met een voorbereidende training van een ervaren trainer, waar u alle informatie krijgt die u nodig heeft om te kunnen slagen. De training wordt in kleine groepen gegeven, zodat persoonlijke aandacht centraal staat. AWB beschikt over een theorielokaal en een praktijkruimte waar we u kunnen helpen met de voorbereidingen op het praktijkexamen. De training wordt afgesloten met een lekkere lunch, zodat u genoeg energie heeft voor het praktijkexamen! Want na de lunch krijgt iedere deelnemer de kans om het praktijkexamen af te leggen. Dit gehele examenprogramma duurt van 9:00 uur t/m 17:00 uur.

U kunt ook bij AWB terecht als u alleen het praktijkexamen wilt afleggen. Het praktijkexamen is van 13:00 uur t/m 17:00 uur.

Natuurlijk bent u daarna heel erg benieuwd of u geslaagd bent, de examenuitslag krijgt u via de mail. En natuurlijk hopen wij u dan te kunnen verblijden met een positieve uitslag!

De kosten voor het gehele examenprogramma (training & praktijkexamen) bedraagt €495*.

De kosten bedragen €300* als u alleen het praktijkexamen aflegt.

*Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kunt u in aanmerking komen voor de OSR subsidie van Wij Techniek.

Wilt u uw Co-Certificering behalen?

Schrijf u dan nu in!

Belangrijke informatie om deel te kunnen nemen

 • Inschrijven is alleen mogelijk, na een positieve afronding van de theorietoets en met een geldige persoonlijke code
 • De door u verstrekte gegevens bij aanmelding van de theorietoets, worden gebruikt voor legitimering bij ons praktijkexamen
 • Voor deelname heeft u een origineel en geldig legitimatiebewijs nodig. Zonder legitimatiebewijs kunt u helaas niet deelnemen
 • Het dragen van werkkleding, veiligheidsschoenen en PMB’s is verplicht tijdens onze praktijkexamens
 • U dient uw eigen rookgasanalyse apparaat en drukmeter mee te nemen naar het praktijkexamen
 • Deelname kan enkel na betaling van de factuur
 • Bij betaling dient het volgende in het onderwerp vermeld te worden: ‘’(Her)Examen CO certificering, naam installateur
 • Een herkansing is niet kosteloos
 • Op het praktijkexamen is het examenreglement van toepassing